Öncelikle Hepinizin Bayramını Kutlar Daha nice bayramlara sevdiklerinizle der ve konuya giriş yapıyorum.

arkadaslar yaklasık olarak 2 3 hft önce adsense benım hesabı onayladı. docstoc uzerinden almiştim ve deneme amaclı bır sıteye ekledim her hangi bir terslik varmı diye sonra 728*90 ölçülerinde reklam ekledım gozuktu ve hani eklemişkende 1 veya 2 defa tıkladım ve reklam kodlarını sıteden kaldırdım. bugun gmail hesabıma giriş yaptıgımda adsense den gelen bir mesajda hesap durduruldu diyordu sonra adsense hesabına giriş yaptıgımda

Hesap Durduruldu
AdSense hesabınız bu giriş için şu anda devre dışı bırakılmıştır. AdSense hesabınızın durumu ile ilgili göndermiş olabileceğimiz iletiler için e-posta kutunuzuı kontrol etmenizi öneririz. Bazen iletilerimiz e-posta filtrelerine takılabilir. Bu nedenle e-posta hesaplarınızın Bulk/Spam klasörlerini de iletilerimiz için kontrol ettiğinizden emin olun.
Hesabınız geçersiz tıklama etkinliği nedeniyle devre dışı bırakıldıysa, daha fazla bilgi edinmek üzere, Devre Dışı Bırakılan Hesaplar için SSS'mizi ziyaret edin.
bu mesaj ile karsılastım bunu nasıl cozebilirim ? itiraz ettim ama tekrrdan aynı hesap acılırmı ? veya kisadan bir yolu varmı ?