akif07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar

şu günlerde hosting işine kafayı taktım öğrenmek istiyorum fakat bunun için yeterli bilgim ve bütçem yok. Şimdilik öğrenmem için reseller veya vps hesabının yeterli olduğunu söylediler. Vizranın ücretsiz hosting scripti sağladığını öğrendim ve siteme kurdum.

Yani hosting firma sahibi arkadaşlarımızdan kısa süreli öğrenme amaçlı reseller veya vps hesabı istiyorum şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ediyorum. Geçmiş bayramınızıda kutluyorum

İyi Günler Dilerim
bu konu gerek bu forumda gerek diger forumlarda bircok defa yazildi cizildi.

tam olarak bilgisayar olsun yazilim vs. olsun bilgin nedir bilemiyorum. fakat tamamen IT ile alakasiz bir alandan bu alana gecmeyi dusunuyorsan biraz zor olabilir senin icin yasina bagli olarak. gerci istenildikten sonra hersey ogrenilebilir, boylede bir durum var.

sana sahsi tavsiyem bu ise para ve bilgi olmadan girmemelesin. para, sermaye olur bilgili insani calistirip isi yurutebilirsin. bilgin olur, bunu kullanarak para kazanabilirsin. ama ikisinde de problem varsa bunlarin uzerinde dusunmelisin.

son yazdigin ogrenme amacli demenden sadece ogrenmek istedigini, ticari olarak bu ise hemen baslamak istemedigini anliyorum. burada bunun icin ucretsiz reseller veya vps talep etmen biraz abes geldi bana. butcen cok kisitli olsa dahi dogru, isini yapan ve senin alacagin hizmette seni yari yolda birakmayacak bir sirketten ihtiyacina gore bir servis almani oneririm. hic o kadar dahi alamam dersen evdeki bilgisayarinla basla? evde kur bilgisayarina ogrenmek istedigin seyleri, kurcala konfigure et, bunlarin yarari olur sana.