Merhabalar,
.NET(C# ve ASP.NET) ve PHP ile uğraşmaktayım. .NET için kursa gidiyorum(Başarısoft) ve bitmesine bir ay kaldı. MCPD sınavlarına hazırlanıyorum. PHP de ise kendi kendimi geliştirmekteyim.

İstanbul - Fatihte oturmakta ve Zeytinburnunda okumaktayım. Anadolu lisesi 2. sınıf sayısal öğrencisiyim. Okuduğum okulun ne yazılımla ne de bilgisayarla alakası yok. Yazılımı sevdiğim için vaktimi harcıyorum ve gerçekten zevk alıyorum. Özellikle C# ta geliştirilen projelere katkıda bulunabilirim. ASP.NET i tam oturtamadım (zaten daha kurs bitmedi. ASP.NET işliyoruz) ama onu da geliştiriyorum.

Fatih - Topkapı - Zeytinburnu civarında bir yazılım firmasında ücretsiz çalışmak üzere staj arıyorum. Amacım pratik yapmak ve bilenlerden bir şeyler öğrenip aynı zamanda çevremi genişletmek. Hafta içi 3-4 gün 3,5 - 6(ya da 7) arası ve cumartesi günleri çalışabilirim. Sınav haftaları hariç bu durumu yaz tatiline kadar sürdürmek istiyorum. Karşılıklı memnuniyet olursa yazın belli bir ücrete tam zamanlı olarak çalışabilirim.

Kişisel Web Sitem : www.alinaciarbak.com.tr

PM ile ya da alinaciarbak@hotmail.com.tr adresine mail atarak bana ulaşabilirsiniz.