Farketmez inceldiği yerden kopsun. Mod arkadaş yarı sert yarı tatlı cümleleri ile kendisine uymayan fikirlerimizi beyan etmemize hoş olmayan uslubuyla müdahale edememesi gerekli.
Ben yıllardır karsılastığım sorunlar doğrultusunda benim için iyi olanı bu arkadasa önerdim sadece. Eğerki benim söylediğim olumsuzluklar mod arkadasın firmasında yok ise şu sekilde yazabilirdi. Evet belliki zaman içinde aracı firmalar tarafından üzülmüşsünüz fakat bizde dgn ile çalısan aracı firmayız fakat müşteriye bakış açımız farklı birkerede bizi deneyin dgn veya aliveliden aldığınız hizmet kadar veya o hizmetten daha keliteli hizmet sunabiliriz. Filan dese amenna bu nasıl bir uslup sen kimden yetki aldın bu ne demek yaw devletler bile birzamanlar kırmızı çizgilerimiz dediği konularda insanlara fikirlerini beyan etme hakkı vermişken sen kimsinki benim veya bir baska birisinin düşüncesine fikrine acaip bir uslupla cevap vereceksin yok dönün yok bilmem ne hangi yazımda dönmüşüm hala aynı seyi söylüyorum. Dönen senin gibi olsun.
Ben hala diyorumki bir ürünü üreticisinden almak hem maliyet avantajı getirebilir hemde hizmet kalitesi getirebilir (bu benim fikrim ) seninkisi baska olabilir bir baskasının bir baska olabilir.
Ne yapacaksın illaki senin firman hangisi ise onumu önerelim burası çok iyimi diyelim herkez bunumu söylesin birisi memnunken diğeri memnun olmayabilir bundan normal olmayan ne var bu sekilde acaip bir uslupla cevaplar filan yok döndün yok bu yetkiyi kim verdi ne yetkisi kardeşim neyin yetkisi iyi hizmet aldıgımbir yeri arayış içerisinde olan bir forum arkadasımıza önermek için yetkimi gerekiyor hayırdır. Yasadıgımız sorunları belirtemeyelimmi