Özkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Burdaki mesajımda logo konusunda mesaj belirtmiştim.
https://www.r10.net/1066050879-post14.html

Kuralları öne sürmemdeki sebep , forumdan banlanmam gerektiğini savunanlara karşılık vermiş olduğum cevaptı.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:03:52 -->-> Daha önceki mesaj 13:00:32 --

Konuyu açmadan önce müşterimizin gelen logolardan mutlaka birini beğenir kanaatini taşıdığım için böyle bir maddeyi yazmadım.

Sonradan kurallara baktığımda da , yarışmaya gelen logolardan bir tanesi mutlaka birince seçilmelidir diye bir kural görmedim.

Kimse 4X4 lük bu sitede takılmıyor ki dostum.

Fakat kural yok diye bazı şeylerin önüne kendimiz geçmeliyiz.Kuralda yoksa bazı etik kuralları kendimiz belirlemeliyiz.Ama yazarsınız konuya not olarak '' Müşteri beğenmezse malesef yarışma iptal olur'' diye.Herkes ona göre konuya dahil olur veya olmaz.

Genelde bu tarz konularda yarışma yapılır.Birinci seçilir,ödülü verilir.

Siz iyi niyetli olabilirsiniz.Fakat art niyetli insanlar bu kuralın olmayışını fırsata çevirirler.

O Yüzden Üyelerin tepki vermesi çok normal.Sizde haklısınız ama eksikce hazırlanmış bir yarışma.

Tek çıkar yolu ;

Madem müşteriniz bir logaya ihtiyaç duyuyor ve bütçesi de belli.Samimi ise Yarışmayı uzatın.Belki daha güzel şeyler çıkar ortaya.Elbet birisi yapar bi logo.