iskorpit34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şahsen şu ana kadar hizmet aldığım firmada her hafta yedek alıyor diye biliyordum daha doğrusu taahütü resmi sayfasında halen böyle.

Ama malesef 5 gün önce sitemi barındırdığım sunucu çökmesi durumu sözkonusu oldu ve 5 gün boyunca siteme ulaşamama daha doğrusu eksik yedek ile şuan sitemde işlem yapamama sorunum sözkonusu.

Şayet bu yedek tutma durumunda dediğiniz gibi ise uygun fiyatlar ama şuan ki firmamın yaptığı gibi bir hizmet anlayışınız ( Konuyla ilgileniliyor ..... Bey. En kısa sürede cevap verilecektir. ) var ise emin olun bol keseden atmak adamın eline yüzüne bir gün dolanıyor...
Öncelikle Geçmiş olsun ;
Sektörde kurumsal olarak 2007 den beri faliyet göstermekteyiz.Bundan öncesini sayarsak 2003 yılından beridir hosting ile uğraşmaktayız.

Beni ve firmamızı tanıyanlar bugüne kadar yedek konusunda mağdur asla olmamışlardır.Zaten en bir hosting firmasının en önem vermesi gereken bir bir altyapıdır.

Kısacası backup sunucusundan bir kaç görüntü mrtg raporu ve trafik kullanımlarını paylaşayacağım söylediğimizi sözlerin boş olmadığınıda sizin tabirinizle bol keseden atma olmadığınıda umarım farkedersiniz.

Ofis backup diskin yedeğini şuan ofisde olmadığım için paylaşamıyorum gerekirse onuda paylaşırız.

Bunlara ek olarak her reseller hosting , web hosting, windows hosting , sunucularının 2. disklerinde de aynı şekilde yedekleme yapılmaktadır.

Saygılarımla