HERKESİN KURBAN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN.Selamunaleyküm.
Evet arkadaşlar başlık biraz dikkat çekecek ama Hepimiz şükürler olsun müslümanız diyoruz. O zaman dinimizin güzelliklerinden neden bahsetmiyoruz. Dinimizin bize emrettiklerini neden öğrenmiyoruz. Ben böyle bir projeye adım attım. Öncelik ile belirtmek istiyorum. Dinimizin Direği Namaz, Namazdada Secde önemli Bizim içinde inanıyorum SECDEFM.COM önemli olmalı. Sizlerden bir beklentimiz yok bir isteğimiz yok sadece hep beraber el ele verip güzel bir site ortaya çıkaralım misal böyle çok iyi webmaster arkadaşlarımıza bir islami sitede olması gerekenleri önerip güzel bir site çıkaralım. Hep birlikte günlük 15-30 dk mızı oraya ayıralım. Yararımıza birşeyler öğrenelim istiyorum.

SİTENİN AMACI
1- Dinimizin Güzelliklerini Anlatmak
2- Namazı Anlatmak
3- Dinimiz Bizden ne istiyor ?
4- Mübarek günlerde Neler Yapılır ?
5- Ahireti düşün dürmek?
6- Ölüm var onu aşılamak?
7- Güzel sohbet eşliğinde muhabbeti artırmak
8- ilahi-Ezgi dinlemek
9- DİNİMİZİ UÇSUZ BUÇSUZ yerlere duyurabilmek
10-Hergün ALLAH için birşey yapabilmek
11-Sayacak çok şey var ama hepsini tek tek zaman ile anlatılarak yaşamak istiyorum.

sizlerden Tek ricam şimdi Bir Site ve Birde ben forum düşünüyorum forum bilgi amaçlı olacak dinimiz hakkında herşey olsun istiyorum. hiç yoksa burada birşeyler yaparak biraz daha sevap işleyelim istiyorum. Pc başında vakit bol geçiriyoruz ilahi ezgi ve Secdefm sohbetleri dinleyelim belki bir şeyler öğreniriz diye düşünüyorum.

Sizlerden BEKLENTİLERİM :
Ben Tekim şimdi nasıl bir site yapalım. Bizi destekleyen arkadaşlardan bize güzel bir ellerinden geliyorsa wp tema veya güzel bir panelli site oda olmuyorsa bir html tasarım yapmaları ama öncelik ile sitelerde neler olsun.Örnek: İstek Paneli,sohbet ortamı,paylaşım forumda olacak. Bu gibi fikirlerinizi bizler ile paylaşırsanız çok mutlu olurum.
Şimdiden Herkese çok çok teşekkür ederim.
Tekim yanıma Dostlar istiyorum.
www.secdefm.com ÜMMETİN ALNI SECDEDE KULAĞI SECDEFM de