Yukarıda yazdığımı okusaydınız keşke, bu bölümdeki konuları kirletmeye ne kadar meraklısınız
Site pert olmuş..Birşey okumama gerek yok hocam..Ayrıca senin benle derdin ne paşam..Git bir huzur ver ya..Emin ol hiç tartışacak halim yok sabah sabah..Artık yönetimin bu saçmlalıklara el atması gerektiğine inanıyorum..Açılan site 24 saatde scam oluyor..Bu kadarda olmaz..Yazık günah insanların parasına..
Ben bu şekilde gördüğüm her sistemi eleştiririm..Bekçi gibi bu bölümde bekliyorum..Devamlı bekliyorum..Biri insanların zarar görmesini sağlayacak bir başlık açsada ben saldırsam diye..Saatlik % 7.5 muş..Efendim uyarı yapılmışmış her an scam e dönüşebilirmiş..Bu ne şarlatanlıktır yahu..Git beğenmiyorsan report et..Burda bana taşkala yapıp durma..Sen hyip cisin diye herkes öylemi olmak zorundamı..
Başlığı açan arkadaşımdan özür dilerim..Bu sözleri genel için kullandım..Ayrıca bu yulet isimli hyip savunucusunun girip çıktığı başlık yönetim tarafından kilitlendi diye gaza geldi..Bana sarmaya başladı..Benimle ancak mahalle kavgası yaparsın paşam,oturup adam akıllı bir paltformda tartışamazsın..Eğer tartışırım diyecek alt yapıya sahipsen aç bir başlık tartışalım..Yoksa beni rahat bırak..Burası demokratik bir ortam kimseye saygısızlık,seviyesizlik yapmadıktan sonra yazarım çizerim..Bu seni bağlamaz..