Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Sa r10 halkı. yaklaşık 3-4 yıldır r10 takipçisi ve 4-5 yıldır webmaster denilen şeyden olmaya çalışan birisiyim. 2 yıl önce iki adet hit flash oyun kelimesinde iki adet flash oyun sitesi yaptım ve 500 er liradan sattım. her biri 6-7 ayımı aldı yani kerat cetveli hesaplaması ile 1000 tl kazanabildim ancak. artık bu web sitesi işlerini profesyonelleştirmek istiyorum ama bir türlü 10-15 takipçisi olan bir blog veya site yapamadım.
webinmaster
gezilesimekan
fenolar
gitkap
gibi gibi birçok blog açtım ve hepside elimde patladı.
şuan istanbulda özel bir üniversitede görsel iletişim tasarımı bölümü okuyorum ve allahıma binlerce şükürler olsunki güzel bir okulda güzel bir evde kalıyor güzel bir bilgisayarım ve bana yetecek bir çalışma ortamına sahibim. Ben web sektöründe olmak ve ses getirecek bloglar oluşturmak istiyorum (webrazzi,techcrunch,smco,izlesene,timsah,uzmantvv vb vb vb) sitelere imza atmak istiyorum. yaşım 18 elbette benden büyükler ve daha pro insanlar var bu platformda şimdi onlardan ricam bana abilik etmeleri ve yol göstermeleri olacaktır. artık tıkandım ve 7 ayda 500 tl kazan kazan geçim sağlayamayacağım. Pes etmeden ilerlemeye çalışıyorum 1 yıldır ama tükenmek üzereyim bana yardımcı olun lütfen.