bot demo görebilirmiyim aceba
Merhaba demo gonderildi, iyi calismalar
Demo görebilirsem sevinirim.
Demo gonderdim umarim begenirsiniz.
demo lütfen
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:28:50 -->-> Daha önceki mesaj 22:10:57 --
BX-PLATİNİUM Paketi alındı onay beklemedeyim.
Hosgeldinizaramiza.
bx-diamond Ödemesi yapıldı aktifleştirilmesi bekleniyor.
Tum hesaplar aktif su anda.
Ne kadar botları sevmesem takdir ediyorum sizi. Gerçekten güzel geliştirmişsiniz sisteminizi. Msn bot benimde aklımda vardı müşterilerim için. Çok iyi bir uygulama kolaylık sağlıyor kullanıcılara.
Tesekkur ederim ustadim, herzaman bekleriz.
Hocam msne ekledim ama online göremiyorum sizi. Acil görüşebilirsek sevinirim.
Bayram dolayisi ile sirketimiz kapali ben sehir disindayim, elimden geldigince musterilerimizi magdur etmemek adina destek sagliyorum. Pazartesi daha verimli olacaktir.
lastwisher, hocam bx-diamond paket aldım destek talebini sabah yolladım ama hala bakılmadı hocam sitemi girdim oyunuoyna.name sadece Genel diye bir kategori gösteriliyor Genel diye bir kategori bulunmamakta bende bunu nasıl yapabilirim?
Ustte yazdigim gibi ustadim, su anda sehir disindayim, arkadaslarimiz da bayram dolayisi ile izinliler, pazartesi gunu ilgilenecegimizden emin olabilirsiniz, eger bu arada gun kaybiniz oldu ise onu da hesabiniza ekleriz.
Malum arkadaslar bayram zamani resmi tatil, anlayisiniz icin tesekkurler.
PS : bydontknow nickli kullanicimiz, odemenizi goruyorum sanalpazarda fakat sanalpazar henuz onaylamamis zannediyorum bayramdan sonra onaylanacaktir, unuttumuzu zannetmeyin lutfen takip ediyorum.