Ben kişisel görüşümü belirtemiyorsam bu forumda ne işim var anlamıyorum. Adama kendi görüşümü belirtiyorum.
Bakın diyorumki ware-z sitem vardı günlük +50 konu girdiğim için ping uygulaması benim için yararlı oluyordu. Ancak güncel bloglarda bana yaramıyor. Site hızını yavaşlatıyor ve geçenlerde elemanlarınızdan oluşan sorun yüzünden hack atılmıştı. Hack atan uygulama PİNGİL üzerinden geldi. her neyse.
Zaten spama sokacak olsa AntiSEO taktiği olarak yerini alırdı. Ancak ben burda arkadaşa dediğim şeyi anlamıyorsunuz.
"siteye günlük içerik gir. 2 hafta sonra zaten anlık index alacak"
Ben burada kendi görüşümü belirtiyorum. Artık arkadaşın görüşü ben uygulamayı sağlık sitemde yararlı olarak görmedim. blogspot sitede denedim fakat anlık index aldıramadım. Fakat en basitinden c/p içeriği olan 2 hafta boyunca hergün belirli periyotlarda konu girilen eski yemek sitemde anında index alıyordu.
Yani ben tamamen kişisel görüşüm.
yahu tolgahan hiçbirşey demiyorum.
Alıntı
Ping felan zarar verebilir siteye.
uğraşma pingil felan.
Bence uzak dur.
yazdığın şey bu, anlattığın şeye bak bir de. pingil kullanma demişsin resmen, kalkıp şimdide diyorsun ki ***** sitemde yararını gördüm, sağlık sitemde yararını görmedim bilmem ne.
Ben daha fazla yazmıyorum.
Kullanan faydalanır arkadaşlar sistemi, henüz ispatlanmış bir zararı yoktur. Ancak kullanıpta yararını görmüş çok sayıda kişi vardır. seçim sizin.