Websay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alan olur. Hatta iyi bir gelir de edebilirsiniz. Ancak yeteneğiniz nedir? Kodlama ve tasarım konusunda iyi misiniz?

Şimdi malum ülkemizdeki piyasada şu an bedava dağıtılan webloader var. Bunun suyu çıkmış. Ardından gelen scriptler var. Hepsi çoğu birbirine benzer. Muhtemelen sizinki de benzeyebilir.

Herkes hem aynı script kullanmaktan bıkmış. Fakat herkesin de diğer bir düşüncesi de scriptlerin özel bir bonus olarak hit getirdiği. Yani webloader hitlenmeye en yatkın script olarak duruyor. Hacklink veya backlink değeri görmezden geliniyor. Scriptin bu hiti yapıldığı inancı var. Doğru veya yanlış bilemem. Veya spama en yatkın script olduğu da bir gerçek.

Ha sizde bir script yaptınız. Muhtemelen bu tip scriptlerden esinlenerek yaptınız. Script reklamını genelde bu tip yapanlar başarılı oluyor. Aynı scriptle site açıyor. Hacklink veya diğer çeşit backlink yöntemleri ile site hitlendiriliyor. Arada hit programları kullanılıyor. Ve işte bu scriptler bu hit başarısı reklamı yapılıyor. Ardından da herkes bu script bu hiti yakaladı ise ben de yakalayabilirim diye bir dalış oluyor.

Yani scriptin şu an ki piyasada satılması için önce kendiniz hitlendirmelisiniz. ha diğer tavsiyem de artk webloader ve türevlerinden esinlenmeyi bırakıp yeni çağ atlacak script de kurabilirsiniz.

Diğer sektörlere nazaran daha kolay satış yapabileceğiniz bir sektör.
Daha önce ad*lt sektöründe bulunmadığım için webloader yada diğer scriptler hakkında pek bi bilgim yok. Tek başıma değilim zaten arkadaşım var, tasarımıda ücretli yaptırmayı düşünüyorum. Ayrıca henüz bir script yapmadım, webloaderi de incelediğim kadarıyla pek harikulade bir script gibi gelmedi ama herkes kullanıyorsa vardır bi nedeni.

Her neyse, yorumunuz için teşekkür ederim. İyi geceler.