Kimsenin bu hizmete dil uzatmaya hakkı yok. Kullanmayan kullanmaz olur biter. Nedir bu kötülemek, aşağılamak. Evet lafı kıvırtmayın kötülüyorsunuz. Şundan o kadar eminim ki; bu bir yurt dışı kaynaklı (yerli sermaye olmayan) bir hizmet olsaydı bu arkadaşın cebinden bu kadar para çıkmaz aksine kat ve kat fazlasını kazanırdı. Neden? Çünkü elin webmaster i kadir kıymet biliyor. Biz ise kıskançlıkmıdır, çekememezlik midir nedir kendi malımızı yerden yere vuruyoruz. İşte biz Türk'ler bu yüzden isim yapamıyoruz, markalaşamıyoruz.
Kullanmayın kardeşim zorunuza gidiyorsa.
hocam farkındaysanız arkadaş burda yararı veya zararı varmı diye sordu. Hızlı index için nasıl bir yol diye sordu. Bende gelip kendi görüşlerimi belirttim fakat pingil uygulamasının sahibi gelip konuyu uygulamasına doğru çekti.
Dediğim gibi ben ücretli üye alıp 2 ay wa-rez (indirme) sitemde kullandım.
sonra olay farklı yerlere çekildi. Konuyu uzatmanın mantığı zaten yok. Harcanan paraları ben bilmem. Ben sadece arkadaşın nasıl yarar göreceğini belirtirim o kadar. Benim kişisel görüşüm ping bence gereksiz. Bunu kanıtlarım anında index alan paravanlarımla. Neyse.
Herkesin kişisel görüşü. Konu sahibi arkadaş nasıl uygun görüyorsa öyle davranır o şekilde kullanır/kullanmaz.