Merhaba arkadaşlar,yeni dini sitemin guncelliğini koruması ve googleda belli bir yere gelmesi için çalışmalarım olmakta sürekli.

Bunlardan en önemlisi tabikide yorum atarak google'a bu site diğer sayfalara göre daha günceldir demektir.

Konuyu açma nedenime gelirsek,10 kişilik bir çekiliş listesi oluşturuyorum.Bu listeye girebilmek için siteme 10 adet yorum bırakmanız gerekmektedir.Yorumları bırakan yorumda kullandıgı adını ve emailini bana gönderiyor bende çekiliş listesine dahil ediyorum.

Çekilişi az kişiyle sınırladım 10 kişi şimdilik kafidir.15 kişi olsun deyip 7 yorum hakkını düşünseydim çekilişte ümitler biraz azalabilirdi.Eğer bu düşüncemin sonucunda sitede olumlu gelişmeler olursa her hafta yapabilirim.Ama tabikide daha önce katılamayan kişiler çekilişe dahil olurlar.

Yapmanız gereken şunlardır;
www . namazkil . net adresine google aracılığıyla girmeniz gerekiyor,yani google'a ''namaz kıl'' yazıp sitemi buluyorsunuz ve giriyorsunuz.R10 uzerinden direkt yazıp giriş yapmayınız.Girdikten sonra ''YORUM YAPILMAMIŞ'' bir konu bulup siteye yakışır konuya uygun bir yorum giriyorsunuz,bunu 10 kere tekrarlıyorsunuz.
Bunu bitirdikten sonra yorum yaptıgınız uye adını ve mailini bana gonderiyorsunuz ve listeye ekleniyorsunuz.

Çekiliş listesi:

1.tunahanbulut
2.yulimeka
3._sinan_
4.F3rh4t
5.Kjm
6.Agah
7.Ogunsakiz
8.hzarali
9.BuRacK
10.dLiciouS

Çekiliş www . namazkil.net /random/ üzerinden yapılacaktır.Duyrulur..

Çekiliş için kontenjan dolmuştur.21.30da kazanan numara belli olur.Çekilişin resmini atarım.