bekchi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hackletmiş derken ?
Arkadaşım, yine r10 dan iş verdiğimiz bir adam ihanet edip aldığı kodları değiştirmiş konuyla ilgili aynı gün müdahale yapılmış zaten. Ayrıca olay şuanda yargıda, ve hukuki sonucu r10 da herkese ibret olması amacıyla yazacağım.

Şuan itibariyle;
Pingil.com un aylık sunucu gideri = 1100$
Pingil.com un müşteri sayısı 703 = 710$/ay
Pingil.com un ücretsiz verdiği hesap = 2411
Günlük Pinglenen Ortalama sayfa sayısı = 7Milyon
Günlük Gelen Ping İsteği = 10M+

Çalıştığım işyerimden aldığım maaştan farkını ödeyerek insanlara ücretsiz olarak verdiğim hizmet için hacklendi diyemezsiniz, iddianızı ispatlamanız gerekir.
Pingil.com ihanete uğramıştır, ihanet eden kişi hukuki yoldan cezasını çekecektir.
Ayrıca 1 aylık ücreti aldığımız 500 civarı site de bu durumdan etkilendiği için yaklaşık 2 aydır sistemi ücretsiz olarak kullanmaktadır.

= Madem faydasız, neden ping sistemleri bu kadar rağbet görüyor ve yeni geçilen google algoritmasında ping işlemi 1,3 ile puanlandırılmış ?
= Madem hacklendiğimiz iddia ediliyor, Bizim hacklenmemizin diğer sitelere nasıl bir zarar verdiğini burada açıklayın Site isimlerinide yayınlayın.
Durum anlaşıldıktan 2 saat sonra sistem normale döndürüldü. Toplam maduriyet 11 saat sürdü.

ya da Neyse ... Bizim insamız işte, Önce kullan, sonra kötüle ...
Ben senin sistemine laf attım mı ilk başta? Gelip sen laf attın bende cevabını verdim. Güvendiğin adamı iyi seçecektin o zaman. Beni gram ilgilendirmiyor senin ne yapıp ne yapmadığın. Tamam haklısın 10 numara sistemin var işine bak kolay gelsin.