SonKralice adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Stopppppp
Bircok erkek neden sacina jole sürüyor? Parfüm kullaniyor veya baska seyler?
Güzel görünmesi icin ve bunu "bakim" olarak gördügü icin.

Size bir sey anlatam. Bundan seneler önce 4-5 yil önce. Tramvaydaydim, eve gidiyordum, üstüm gayet normaldi ve makyajimda yoktu, tramvayda bir kadin ve kizi vardi, Türklerdi ama benim Türk oldugumu düsünmediler, kendi aralarinda konusuyorlardi, benden icin, kizin annesi kizina aynen söyle dedi "kac yasina gelmis kiz hala cocuk gibi giyiyor, birde insan gözüne bir kalem cekerdi" dedi kizina. Tabii devam konusuyorlar bende dinliyordum ikisini.

Veya bir yere gittigimiz zaman annem beni asla götürmez eger sacimi dogru yapmazsam veya makyaj yapmazsam, bakimsiz oldugumu düsünür ve hatta utanir benden.

Kadinlarda makyaj "bakim" demek, tabii cirkin olup, yüzünde sivilceler olanlar var veya ten rengini begenmeyip komplekse girip bir ton make-up yapanlarda var, bunlari da anliyorum aslinda, sivilcesini veya ten rengini begenmedigi icin fazla yapiyor ama diger kadinlarda bakim olarak gördügü icin yapiyor makyaji.

Herkes makyaj yaptigi icin, erken yasta diger kizlarda bunu mecburiyet olarak gördükleri icin ve özendikleri icin onlarda yapiyor.
Erkeklerin sürdüğü bitek joleye mi takıldın ?

Kadınlardaki makyaj , bakım değil, direk boya badana .
bilgicinitr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yakışıyor bence

Yok artık