Merhaba Arkadaşlar, Öncelikle r10.net site sahip ve çalışanlarına saygılar sunarak teşekkürlerimi iletmeyi borç bilirim.

Benim, acizane istediğim Asp tabanlı ve manşet haber sistemli localhostta çalışacak bir haber scripti arıyorum. Profesyonel ve full olması tercihimdir. Ama...sına gelince, bu scripti hiçbir şekilde yayınlamayacağım ve bir başkasına da vermeyeceğim tek amacım localhostumda hobi olarak kullanmak. Neden ? diye soracak arkadaşlara kendim memur olduğum için ne haber sitesini takip edecek, nede uğraşacak durumum yok benimkisi sadece eğlence ve hobi amaçlı... İnternette bulduklarımla uğraşmak istemiyorum. Webtasarım konusunda asp,html, birazda flash kodlamasından anlıyorum. Acizane, hiçbir ticari amaç ve yayınlama ihtiyacı olmayacak ama elinde asp tabanlı güzel haber scripti olan arkadaş varsa amacına binaen uygun fiyatla vermek isteyenler lütfen..! "esselamun_aleykim@hotmail.com" adresine yazarak ve script demosu göndererek yardımcı olursa memnun olurum. Scripti kullanmayacağım için sorun olmayacktır. Lütfen, yanlış anlaşılmasın ama faiş fiyatla gelmeyin ki.. şahsımın amacı maddi kazanç değildir.

Saygılarımla...