Kitaplardan bişey öğrenemezsin diyenlere aldırma sen, o kadar php uzmanı var onlarda mı turkekip ten eğitim seti almış . İşin kolayıdır görsel eğitim setleri ve kolay olan hiçbir şey tam anlamıyla eksiksiz değildir. Eminim her php uzmanının php uzmanlık ile alakalı bir kitabı rafında mevcuttur. Doğru kitabı elde edersen eğer, birazda istek ve merakın varsa önünde hiçbir engel kalmaz. Turkekip php-mysql görsel eğitim setini bende aldım php başlarken, faydasıda oldu, olmadı demiyorum fakat çok eksik var ve orda öğreneceğim şeyleri ücretsiz eğitim setlerindede öğrenebilirmişim, biraz geç farkettim. Görsel eğitime "o" miktar vereceğine bir php başlangıç seviyesi bir de uzmanlık seviyesi içeren kitap alırsan daha faydalı olacaktır. 1 ayda görsel eğitimi bitirip eksik bilgin olacağına, kaliteli bir kitap alıp 1.5 ayda daha az eksiklik oranıyla gerekli bilgiyi edinebilirsin. Ücretsiz eğitim setleri ve e-book lardanda faydalanabilirsin. Yardım istersen eğer bana pm yoluyla ulaş her türlü yardımı yapabilirim...