Merhaba

Özellikle oyun siteniz ve kişisel siteniz için, logolu tişörtü giyen animasyon karakteri çizilerek animasyonunu hazırlıyorum.

Kişisel siteniz için size benzer karakter oluşturup kendi seslendirmemizle konuşmasını sağlıyorum.

Oyun siteleri için çocukları, siteyi facebook'ta beğenme, favorilere ekleme, üye girişine teşvik, iletişim, istek gibi konularda teşvik ediyorum.

Karakterin elinde duran butonlara tıklayarak size ait java kodlarını çalıştırabiliyorum. Böylece sık kullanılanlara ekleme gibi işlemler yaptırabiliyor. ya da iletişim sayfasına yönlendirebiliyorsunuz.

(+ Mevcut bir maskotunuz varsa yeniden çizilerek anime edilir.)

Maskotun yazılımı, sitenize sağ,sol aşağı entegre edilebilecek şekilde hazırlanır

Karakterler
Yeni çizilecek karakterlerde çizim tabletimle, dilenen karton karakterler, hayvan ya da yaratık çiziyorum.

Seslendirme için profesyonel destek alıyorum.

* Bay Sesi
* Bayan Sesi
* Erkek Çocuk Sesi
* Bayan Çocuk Sesi

Örnek senaryo: Oyun Sitesine ->

"Selam, Sağ üstte favori oyunlar butonunu farkettin mi? burada en çok oynanan oyunların bir listesi var. Ayrıca bu sayfayı bilgisayarının giriş sayfası yapabilirsin. Böylece internete her girdiğinde yeni oyunlardan haberdar olmuş olursun. bunun için bu düğmeye tıkla! (düğme sihirli şekilde çocğuğun yanında açılır)"

Fiyat: Kasım Ayına Özel (187 TL)

Ses ve Animasyon Örneği (Standart uygulamada konuşma olacak ve hareketler daha yoğun olacak)

http://www.youtube.com/watch?v=l92y1ttlePc

Diğer Örnek Karakterler

Not: R10'a özel reklamsız uygulama

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:00:43 -->-> Daha önceki mesaj 16:12:23 --

yorumunuzu bırakırsanız indirimden haberdar edebilirim