Ruh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yazmadan geçemeyeceğim olumbakgit bir de oglumbakgit var birileri masaya oturdukca domain fiyatı yükselmez. Zaten geleceği olmayan bir domain bu domainle ancak cıkacak film fan sitesi kurulur ona da izin verirlerse haricinde oyundu karikaturdu komediydi falan hiç bir projede ilerleme göstermeyecektir.
Google aramaları zaten belli mizah bulmak için aranmaz ''oglum bak git'' yada olum bak git, aranma hacmi video için film zaten facia ile sonlanacak belli cünkü bir cok kişi bu olayı komik değil trajikomik buluyor. Prim yapılıyor üzerinden yapılsın daha kaç ay daha koruyacak ki bu populerliği.
film hakkında ben de aynı görüşteyim o adamdan hiç haz almıyorum komik de bulmuyorum.

Domain ismi 7 den 70 siyasetten medya ya bilinirlik arz ettiği için markalaşmaya oldukça müsait. Bahsettiğim komedi/eğlence tarzı site zaten aramalardan ziyaretçi beklememeli, adıyla marka olabilmeli.. Mesela Cezmi Kalorifer tarzı bir site..

Benim yaptığım en büyük hata bugüne kadar içerik girmemek aklımdakileri gerçekleştirmemek oldu, daha verimli kullanılsın isterdim..

Aklımdaki büyük meblağlardan vazgeçtim sayılabilir, çok da ölü olmamak şartı ile makul bir fiyattan satmaya hazırım, boş da duracağına değerlendirilsin isterim..