Merhabalar ;
Her Türlü Blog, Forum ve Eticaret scriptleri, Tüm ayarları yapılarak kurulur.
Yaptığım Ayarlar Nelerdir ?
Örneğin ; Bir Eticaret sitesi kuracağımda, Sanal pos ayarlarından, site içi düzene kadar, sitenin güvenlik ayarlarından, SSL kurulumuna kadar her türlü hizmeti sağlıyorum.
Güvenlik Optimizasyonları Nedir ?
- Mevcutta hazır olan web sitelerinizde oluşabilecek problemlere karşı kod yapınız , sunucu durumunuz, kullanıcı bilgileriniz dahil olmak üzere her alanda güvenlik önlemleri alınır, gerekli yedekleme sistemleri aktif edilir ve oluşabilecek bir problem, saldırıda 0 veri kaybı ile sitenizin yayınına devam etmesi sağlanır.
Sunucu Hız Optimizasyonları Nedir ?
- Elinizde olan sunucunuza, gerekli yazılımları kurarak hem güvenliği, hemde hızı optimize edilir. Bu işlem gözle görülür şekilde hissedilir. Örneğin google speed de %40 alan bir siteniz, Optimzeden sonra %80 lere kadar çıkmaktadır.
Wordpress Kurulumunu Bende Yaparım Neden Ücretli ?
- Wordpress kurulumu çok basit adımlarla yapılmaktadır, Lakin yapıldıktan sonra kullanım kolaylığı vb. açısından eklentiler kurulması, ayarlamalar yapılması gerekmektedir. SEO Araçları kurulur, Beğendiğiniz bir tema var ise o tema yüklenir, Eğerki derseniz şu dalda bir site istiyorum, istediğiniz siteye, şekle göre bir tema düzenlenir ve sitenize uygulanır.
Peki Ya Sorun, Problem Olursa ?
- Ofis numaramız sabah 9 akşam 8 arası ulaşılabilir durumdadır. Bu saatler dışında ise size verilecek müşteri panelinden destek talebi oluşturarak sorununuza çözüm sağlayabiliriz.
Garantiniz Nedir ?
- Garantimiz, kurulan sistemlerin, yada yazılan kodların olabilecek problemlere karşı her zaman düzenleme ve düzeltme garantisi verilmesidir. Oluşabilecek bir problemde, direk olarak bize ulaşarak çözüm isteyebilirsiniz.
Peki ya Ücret ?
- İşler öncelikle yapılır, sitenize gerekli kurulumlar gerçekleştirilir, teslim edilir. Yani kısacası sorununuz çözülür, sonrasında ödemenizi yaparsınız. Yaptığım işe güvenimden ötürü önce iş, sonra ödeme şeklinde çalışıyorum.
Teslim Süresi ?
- Elimdeki işlerin durumuna, ilerlemesine bağlı olarak size verilen süreler içerisinde işleriniz teslim edilecektir.
Peki Bir Eklenti İstedim , Ne olacak ?
- Yapılan script, sitelerin en büyük sorunu genel itibariyle geliştiren kişilerin bırakıp gitmesidir, gerekli gördüğünüz eklentiler scripti yapan , siteyi yapan kişiler dışında yazıldığında ise uyumsuzluk vb. problemler oluşmaktadır. Sitenizi yapan biz isek, istediğiniz eklentileri yapmaklada sorumluyuz, istediğinizi severek yerine getirerek size sorunsuz bir web deneyimi yaşatacağız.
İŞ ALIMI : Açık
Saygılarımla ...