Sn gepette:
24 Ekim saat 13:39'da bize pm atmışsınız. Tüm iMağaza ekibinin tatile girdiği ve ofiste olmadığı sırada. "Bu insanlar acaba bilgisayar başında olmayabilir mi? Bayram seyran, bayram sonrasını beklemek gerekebilir" demek yerine direk bizim konunun içine gelip bodoslama öfke kusuyorsunuz. İnsanlar bizi aradığında anında ulaşabilir. Ofis telefonlarımız bayram süresince cep numalarımıza yönlendirildi. Ancak ulaşabilmeniz için öncelikle 0212 542 20 44 numaralı telefondan bir arama yapmanız gerekiyor!

Bizim profesyonelliğimizden dem vururken kendi amatörce davranışızı sergiliyorsunuz. Ben sizin yerinizde olsaydım insanların resmi günlerdeki tatil hakkına dikkat eder beklerdim. Nihayetinde hepimiz yoruluyoruz bayram vakti diye bizde kendi özel hayatlarımıza dönüp işten uzaklaşmak istiyoruz.

Mesajınızıda gördüm ve size çokta güzel hiçbiryerde bulamayacağınız bir fiyat teklifide hazırlamıştım. Ancak bu mantaliteyle anlıyorumki ne verdiğin fiyat teklifi, ne esnemem hiçbir sonucu değiştirmeyecektir. Ortada zerre art niyetimiz ve ilgisizliğimiz yokken sizden aldığımız tepki budur. Kendi düşüncelerinizle sizi başbaşa bırakıyor, iyi bayramlar diliyorum.