Evet ilk mesajıma geri gelmiş oldunuz. Sadece mesaj yazmak için mi yazıyorsunuz anlamadım. Bende belirttiğim üzere tanınmış, bilinen, 2-3 yıldır hitleri böyle olan bir site değilse boşa demişim değil mi? Şimdi gittigidiyor gelsin 6 katı gelirine mi satılsın? Boş boş konuşuyorsunuz.
Kaldıki ben ev ile siteyi kıyaslamadım. Eğer yaptığın yatırım ev içinse gelirinin çok daha yüksek olması gerektiğini söyledim. Ayrıca evden çok daha iyi yatırımlık projeler, siteler var.
Ama bizim toplum görüldüğü gibi garanticidir. Ev-Altın forumdaki en büyük yatırım aracı.
800 lira kirasını alır. Benimde ev parası etmeyip 800 den fazla 3 yıldır para kazandığım site var. Ev parası versen vermem şuan. O yüzden interneti, ticareti bilmeden lütfen yazıp durmayın şurda.
Evet ama Gittigidiyor"da "R10"da satılmaz.

Zaten satıldığını da kimse duymaz, sadece satıldıktan sonra haber olarak okuruz. Ayrıca bu gibi sitelerin Google gibi otoritelere ihtiyacı da yoktur, burayı satın alacak kişi ne google güncenlemeleri ne de telif-hack-sunucu vs sorunları gibi korkuları olur.
Bizim toplum garanticidir evet lakin herkes herkesi düdüklediği ( kazıkladığı) için gelişmiş bir reflekstir bu. Örnekleri en yakınımızda, R10"da bile bolca mevcuttur. Geçen gün adam (şahsen de tanıdığım ama artık asla görüşmeyeceğim biri) 24 000 tl aylık gelirli bir Ad@lt siteyi 40 000 tl"ye satıyordu burada, basmış hacklinki getirmiş 400-500 k hite, sitenin 1 aylık ömrü var yani.
E şimdi bir anlık zaafiyetle bu parayı versem ve sabaha google amca öpse beni, gider ev-altın vs bakarım artık.
Neyse arkadaşlar, bu tür konular aslında faydalıdır, beyin fırtınası yaratır sonuçta, herkes bakış açısını test ederken konu sahibi de sitesinin gerçek değerini, ederini vs öğrenmiş olur.
Herkese saygılar, sürçi lisan ettiysek af ola.