Tamam hocam.
Tek siz akıllısınız..
Sorularınız için teşekkür ederim öncelikle bilgileri şöyle veriyim..
Windows 8'i, teklife uygun PC'ye mi yüklemek zorundayım yoksa başka bir PC'ye de yükleyebilir miyim?
Cevap : Bu yükseltme teklifi, 2 Haziran 2012 ile 31 Ocak 2013 tarihleri arasında satın alınan Windows 7 PC'ler için sunulmaktadır. Ancak yükseltme teklifini aldıktan sonra,
uygun bir işletim sistemine sahip herhangi bir Windows tabanlı PC'de kullanabilir ve yükseltmeyi bu PC'ye kurabilirsiniz. Windows Yükseltme Teklifi'nden yararlanmak üzere başvurmak için ne gibi bilgiler vermem gerekecek?
Sipariş sırasında şu bilgileri vermeniz gerekecektir:
Ad
İrtibat Bilgileri
E-posta adresi:
Telefon Numarası
PC satın alma tarihi
PC markası / modeli
Satın alma tarihi
Perakende satıcı / PC üreticisi
Kaydınızın doğrulanması için sizden, bu tekliften yararlanabilecek PC'nizin Windows 7 ürün anahtarı gibi ek bilgiler istenebilir.
(Tüm hepsi verilecektir.)
Ayrıca öyle buyur bu bilgiler diyip yarı yolda bırakmayız kardeş biz. öncelikle satılacak kişinin bilgisayarı uyumlu değilmi kontrol edilip ondan sonra lisans satılacaktır. Öyle haydi lisansı sattım gitti YOK.
Diğer tüm soru ve sorunlar için .
http://windowsupgradeoffer.com/tr-TR/Home/Faq
Sorularımı mı anlamadınız ? yoksa anlamak mı istemiyorsunuz?
Aldığınız distribütör firmayı bana söyler misiniz ? Alacağım yazılımın arkasında durmanıza gerek yok. Microsoft zaten arkasında. Fatura kesebiliyor musunuz bununla ilgili ? Bir lisansın orijinal olabilmesi için sadece key yeterli değil. Faturası da olmak zorunda. Özellikle Microsoft Open Volume License alıyorsanız fatura olmazsa olmazdır.
Ayrıca Türkiye'de Microsoft Volume License satan bir kaç büyük firma var. Bunlardan hangisi ile çalışıyorsunuz ? Bunu da belirtin lütfen.