KALEHOSTING adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

http://kalehosting.com.tr/ ana sayfadaki sanal sunucular sekmesinden VDS paketlerimizi inceleyebilirsiniz. Ancak bu işi firma/şirket olarak yapmak istiyorsanız Öncesinde bir şahıs firması kurup sonrasındada YS belgesi almanız gerekmektedir. YS belgesi için bir ücret ödemezsiniz. 20 gündede belgeniz elinize ulaşır öncesinde de bir muhasebeci ile anlaşıp firma kuruluşunu yapıp satışa başlayabilirsiniz.

msn ve mail adresim : info@kalehosting.com.tr daha detaylı olarak süreci anlatabilirim.

Hayırlı bayramlar iyi akşamlar
şirket kurma işinin masrafı ne kadar olur gideri ne olur bize? bir adres göstermemiz gerek sanırım

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:06:07 -->-> Daha önceki mesaj 22:04:32 --

FLoRa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam kusura bakmayında açık atış yaptınız gibi geldi

1.si Yer sağlayıcı Faaliyet belgesi 20 günde gelen birşey değil sadece posta gönderdikden sonra 1 hafta gidişi (maximum)
2.si sadece hosting satışı için başlayacak yer sağlayıcı belgesi yeterli piyasadaki kimseninde faturalı iş yaptığını zannetmiyorum muhasebeci ile görüşüp şirket açılışı yapacak bir iş değil kazandığınıda 30-40 tl damga vergisine mi ödesin?

T.C vatandaşı isen 18 yaşından gün aldıysan tib.gov.tr adresinden yer sağlayıcı faaliyet belgesi başvurusu yapabilirsin en erken bana 2 ayda geldi size hangi zaman diliminde gelir bilemem bazılarına 4 - 5 ay sonra gelir
sadece bu belge yeterli oluyor mu ? tam olarak nedir bu belgenin amacı ? yanlış bir şekilde başlayıpta öyle gitmek istemiyorum kardeşim 22 yaşındayım yaşta sıkıntı yok