penalty adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Actıgın diğer konuda meseleyi bilmeden sana yazanlar seni yanıltmış. Mesela farklı bitim domainler almaya çalışınca bazılarında o domainin şartına göre İkametgah noktasında Bilgi girilmesi isteniyor.
Hocam eger domain boşsa ben adıma alayım sana devredeyim. Şu anda 1 Euroya united domains den .de alabilirim. Kampanyaları var ve ben Almanyada yaşıyorum.
@Albos : Bu arkadaşıda bu ortamda biriler farklı yönlendirmiş, suçlu gibi tavır alınacak bir durum yoktur. Karşılıklı sakin olun lütfen.

Sagol ilgin için hocam işin ilginç tarafıda o zaten domain boşta görünüyor ama parayı çekti iletişim bilgilerini gönderiyorum hocam alıp gönderirsen çok sevinirim

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:08:08 -->-> Daha önceki mesaj 18:06:19 --

yulet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Go Daddy sizin Almanyadaki temsilciniz oluyor; mailde yapmanız gereken şeyleri anlatmışlar, onları yapın ve bekleyin.
Domain panelimde gözükmüyor hocam ingilizcem fazla iyi değil o yüzden buraya yazdım http://www.denic.de/en/background/nast.html burada ne yapmam lazım domain panelde yok boşta gözüküyor başkası regleyebilir yani ama çekilen para nolcak?