t4dream adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@yusufriza merhaba dating offer için uygun trafik kaynağım var bir dolarlık şu anki offerım ile iş yaptığımda günlük 5-6 lead alıyorum . Kazancımı artırmak için offer'ı değiştirmek istiyorum ve görüşünüzü almak istedim dating offer'la iş yapmadığınızı belirmiştiniz ama illaki bir fikriniz vardır. Benim aklımdaki aracı site şu http://www.loadedcash.com özellikle bu site için görüşünüzü söyler misiniz ve tavsiye başka bir site ? Test yapmak en akıllıca olduğunu biliyorum ama hazır bayram tatili için full evdeyken işlerimi ilerletmek istiyorum hızlı bir şekilde .

Dating de en onemli unsur landing page testleri. En az 10 farkli tipte LP yapip donusumleri incelemenizi oneriyorum. Bunun yani sira yas istatistikleri de soyle onemli bir offer 18+ 3$ veriyorsa baska bir offer 35 yas uzerine 8$ verebiliyor ayni ulke icin.

Burda yapmaniz gereken landing pageinize continue butonu eklerken yetiskin icerik icin yasinizi dogrulayin -18 yasimin uzerindeyim -35 yasimin uzerindeyim gibi 2 farkli kombinasyona gore yonlendirme yapmaktir. Etkisini goreceksiniz. Landing pagelerinizi surekli olcumleyin. Dating in merkezi yusufriza da yukarida soylemis bende daha once saniyorum bi postumda bahsetmistim POF tur. CPV icin konusuyorum datingde en yuksek bido veren kazanmaz tam tersi zarar eder. Dating de tek onemli unsur targetingdir. Eyalet, sehir tarzi targeting yapip onlara ozel offerlar gostermeniz ve landing pageinizde ziyaretcinin sehrini vs. okuyup ( Hemen New yorkta, hemen Manathanda bir randevu alin ) ( Sprite 23 yasinda California ) gibi gosterimler Roi nizi sasirtici bicimde ziplatir. Landing pagelerinizde pop under, pop exit kullanin.

Herkese iyi bayramlar,