birşey yazmayacağım çünkü konu baltalancak artık yazacaklarım ona giriyor

şimdi benim istanbulda oturduğum yerde moda sayılmaz adaları görüyor ama çok uzaktan yani bi anlamı kalmıyor e-5 e bile 4 km öyle diyeyim ama gel gelelim her ay 800 tl haşırttı blackboard teyzem telefonu açıyor kirayı hesapta göremedim diye
evle sitenin bir tutulmayacağını düşünüyorum sadece eğer büyük yada geri dönüşümü olan tanınmış bir site değilse
Evet ilk mesajıma geri gelmiş oldunuz. Sadece mesaj yazmak için mi yazıyorsunuz anlamadım. Bende belirttiğim üzere tanınmış, bilinen, 2-3 yıldır hitleri böyle olan bir site değilse boşa demişim değil mi? Şimdi gittigidiyor gelsin 6 katı gelirine mi satılsın? Boş boş konuşuyorsunuz.
Kaldıki ben ev ile siteyi kıyaslamadım. Eğer yaptığın yatırım ev içinse gelirinin çok daha yüksek olması gerektiğini söyledim. Ayrıca evden çok daha iyi yatırımlık projeler, siteler var.
Ama bizim toplum görüldüğü gibi garanticidir. Ev-Altın forumdaki en büyük yatırım aracı.
800 lira kirasını alır. Benimde ev parası etmeyip 800 den fazla 3 yıldır para kazandığım site var. Ev parası versen vermem şuan. O yüzden interneti, ticareti bilmeden lütfen yazıp durmayın şurda.