site adresi : pm
Site için istenen fiyat : 100 tl başlangıç fiyatı en az arttırım 2 tl
Sitenin aylık getirisi: reklam yok
Sitenin açılış tarihi: 1 ay
Kategori, sitenin içeriği nedir: resim yükleme
Günlük hit sayısı, kaynak link: say.ac 50 + tekil 250 + çoğul
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: yeni site pr 0
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: tüm içerik
Hosting dahil midir: 1 ay evet
Banlı olduğu sponsor var mı: hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: sınırsız + 5 pound ödeyerek full ve süper bir versiyonuna sahip olabilirsiniz
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: sitenin hiç bir hukuki engeli yoktur üyelik sistemi vs. yoktur Türkiye alexa 10k (4k di ilgisizlikten çıktı) dünya alexa 825k dir
siteyi güncel (gündemi takip etmek) tutup günlük 10-15 civarı resim atarsanız hitler artıyor sürekli
aranan kelimelerdede üst sırada çıkıyor güncellikten kastım gündemi takip etmek mesala son günlerde en çok aranan ağır roman kara leyla ,cemre ebuzziya , ahmet kural gözlükleri,fırat karikatürleri gibi kelimelerde hep iyi konumdadır
şuan durum aşşağıdaki gibidir gizli resimde 5 adettir forumlarda hiç bir yerde tanıtım yapmadım yapılsa yüklemede artar hitte satma sebebim projelerime yönelmek ve kurumsallaşma aşaması içerisinde olmam
ayrıca belli bir hite getirirseniz sponsor olacak bir firmada bekliyor serverinizi yada vps'inizi kasmaz hosting için alacak olanlara almayın demem ama bu işe bulaşmayın çünkü bir çok resim yükleyen kişi var siteye güvenerek 2 gün sonra siteyi kapatıp adamların sitelerinde resimlerin patlamasını istemem
Total Images: 4361
Private Images: 5
Total Filespace Used: 1.14 GB
Total Bandwidth: 1.33 GB