DÜZELTME:
"ŞU TARİHE KADAR GİBİ BİR OLAY SÖZ KONUSU DEĞİLDİR"
Kişi şubesine "öğrenim gördüğü açık lise mesleki lise üniversite açık üniversite çıraklık vb okuduğuna dair SADECE ÖĞRENCİ BELGESİNİ GÖTÜRMESİ YETERLİDİR.Bazı şubeler YENİ YASA"dan önceki olan işlemleri işleme almaktadır bunun nedeni her şubenin ayrı bir tavır takınmasıdır normali ve doğrusu artık öğrenci belgesi (müdür kaşeli onaylı)
NEDEN ? ; Çünki artık kişilerin dönem sayısına göre tecil yapılmamakta , öğrenim yaşına göre yani 29 yaş altında isen ve okuyor isen hiç bir sorunla karşılaşmaksızın tecilinizi yaptırabiliyorsunuz.
Saygılarımla
Değerli arkadasım geçtiğimiz hafta ben bu belge yüzünden tam 3 kere okuluma gidip geldim ,öğrenim görme belgesinden kastın öğrenci belgesi ise bu yeterli değil ,ben yoklama kaçağı ise mevzusunun üzerinde duruyorum çünkü böyle bir ihtimal olabilir. Şu tarihe kadar dediğim mevzuda öğrenim süresi 1 yıldır veya 2 yıldır ,tarzında okumaya hakkı olduguna dair kısmın işaretlenmesi lazımdı ki bende önce işaretsizdi şube bunu kabul etmedi döndüm okula belgeyi tazeledim yani burada yaptığım işlemleri anlatıyorum ama sen hala kalkıp şöyle böyle diyosun. Hala yok öyle bir şey diyosan samimi söylüyorum belgenin bir kopyasını scanlatıp koyabilirim ,bilgilendirme yapıyoruz burada bu ne ters bir üsluptur.