Yaş durumu önemlidir 18 yaşında başka 24 yaşında başka 30'u gecince daha başka düşünürsün
Youtubenin tek sakat yanı ülkemizde resmen izinli olmaması, onun haricinde reklamları kendi yerleştiriyor, videolar müthiş bir denetimden geçiyor hile yapma şansın pek yok sadece hileli trafik gönderebilirsin, onun haricinde kendimize ait herhangi bir siteden daha güvenlidir.
Kazanç var diyorsan vardır yok diye inat edecek değilim, o yaşta biri okula gider kazanç için yeterli tecrübesi ve zamanı olmaz diye öyle söyledim
Münakaşaya girecek halim yok hocam. Evet türkiyede sorun çıkartır diye düşünüyorum. Şimdi internet sitelerinden kazançta sorun çıkma olasılığı daha az. Ama youtube hesabında bir video dan sorun çıkartırsa 3 uyarı hakkı var ancak google yüksek miktardaki ödemelerde bu 3 uyarıyı öneme almıyor diye biliyorum. Her neyse inşallah arkadaş alır.
Öğretmen lisesini bitirdiğim için Makale yazarlığı ve Özel olarak 2 adet şirketin Seo danışmanlığını yapıyorum. Profesyonel değilim ancak aylık xxxx kazancım geliyor.( bu ay yalan emd yüzünden xxx düştü). Neyse konu saptırdık biraz.
Ödeme alan olsada bir gösterse bize