Merhaba değerli arkadaşlar ,2013 haziran tarihlerinde öncelikle ALLAHIN izniyle büyük bir projeye adım atacağız. %1 Hisse ortaklarımız arasında büyük ve önemli makam sahipleri , iş adamlarından oluşan toplam 9 kişilik % hissadarımız var.
Biraz tanıtımdan sonra sizlerden istediğim şu ; Bildiğiniz üzere büyük projelerde gitti gidiyor , vb platformlarda 2 ve üzeri decicated sunucu kullanıldığını biliyoruz. En büyük nedenlerinden biri , herhangi bir ddos bot net vb saldırılarda etkilenen makina"ya paralel bir makina bağlanıp o anlık veri kaybı ve ziyaretçi kitlesi üzerinden prestij kaybı yaşamamak adına sunucu diğer sunucuya otomatik geçiyor.
ÖRNEK; A1 SUNUCUSUNA SALDIRI GELDİĞİNDE A2 SUNUCUSUNDA BULUNAN OTOMATİK GÜNLÜK YEDEKLEME VERİ LİSTESİ DEVREYE GİRİYOR A1 SALDIRI KESİLDİĞİNDE A2 SUNUCUSU SALDIRI ALDIĞINDA TEKRAR YENİ VERİLERİN YEDEKLERİ OTOMATİKMEN A1DEN DEVAM EDİYOR.
yaklaşık online "ziyaretçi sayımız" 20.000 üzerinde bir beklentimiz var. Bana öyle bir bilgi ve teklif verin ki hem saldırılarda veri kaybımız olmadan 2 sunucumuz olsun b sunucusuna otomatik geçsin site negatif duruma düşmesin , hemde verdiğiniz teklifden aylık ne kadar bir harcama bırakacağız bu sunucu işine onu bılmek istiyorum.
Bir çok firmayla iletişim halindeyiz daha şimdiden teklifleri değerlendiriyor ve işleme alıyoruz.
İlgi ve alakanız için teşekkür ederiz.