Merhaba Arkadaşlar; Aklıma gelen bir projeyi hayata geçiriyorum ve bu proje için siz değerli arkadaşlarımdan yararlanmak istiyorum. Bizimle çalışmak isteyen arkadaşlar arıyoruz. Gelelim Projeye;
Projemin Adı: Webwiki
Proje Hakkında Genel Bilgi: Projem şöyle birşey, wikipedi gibi bir site kuracağız ve bu sitede webmaster üzerine olucak dersler konular ve eğitim vericez. Her konu başka bir siteden değil tamamen kendimize ait kendi cümlelerimizle açılcaktır. Ayrıca Webwiki olarak yaptığımız işlerden bazılarını ücretsiz olarak dağıtacağız.
Projeden Beklenenler: Projemizden beklenen en büyük şey tabii ki tutulması ve TÜRKİYE adına güzel ve hayırlı bir iş olması. Ülkemizde bir çok kurumlar var ücretle webmaster dersleri veren. Durumu olmayan yada eksiklerini gidermek isteyen arkadaşlarımızın burada gidermesi ücretsiz olarak.
Çalışanların geliri olucak mı? sorusuna ise cevabım şöyledir; Geliriniz ilk başlarda olmucaktır. Öncelikle projemizin tutması ön plandadır. İlerliyen zamanda projemiz tutulursa ve gelen reklam veya gene webwiki yapcağımız işlerden gelirler eş olarak çalışanlara dağıtılcaktır.
Proje Sahipleri:
Muhammed Doğan:
Muhammeddogan7@hotmail.com
Buğra İşgüzar:
root@forum-zevk.com Hosting Şirketi:
MAD BİLİŞİM
Ne Tür Çalışan Arıyoruz?
5 Tane Php Uzmanı
3 Tane Asp Uzamanı
5 tane Photoshop & Grafik Uzmanı
Katılmak isteyen arkadaşlarımız uzamanlık alanlarıyla birlikte cevap atarsa sevinirim.