500$ kazanmak demek bir evi geçindirebilecek bir para kazanabilmek demek. Yani asgari ücretten fazla, buda gerçekten değerli ve uğraşılmış bir site olmalı mantıksal olarak değil mi? Öncelikle siten ilk gün yada reklam yaptığın ilk hafta bayağı hit alabilir. Önemli olan reklam yapmadığın zamanki ortalama değerdir. Sosyal medyadan hit çekmek kolay. Öncelikle güzel bir site yapman gerekir ki bu konuda çok eksiğin var. Tasarımın çok kötü, sitenin başında ve sonunda boşluklar var. Firefox dan giriyorum ie. de bakmadım fakat sitenin tasarımını tüm tarayıcılarda denemelisin. Ben sıralamaya çalışayım en iyisi eksikliklerini.

- İçeriğin özgün değil. Özellikle teknoloji alanındaysan ve blogsan içerik özgün değilse site çöptür.

- Tasarım rezalet, üyeler anasayfaya bakıp çıkar. Bir sitenin kalitesinin kendisini ilk göstereceği yer tasarımıdır. Anasayfa yazısına basıyorum başka bir şey çıkıyor, ayrıca üstte kırık link bildirme demişsin indirme sitesimi açıyorsun ki kırık link bildirsinler ? Gereksiz bir menü. Ayrıca altta ve üstte iki kez yazmaya ne gerek var altta olacaklar üstteki menünün alt menüsü olsa neyse. Sponsor banner koyma yerindeki resimler görünmüyor. Arama yapma yerinde ne aramıştınız görünmüyor. Harbiden rezalet tasarım bende oturmuş yazıyorum tema değiş hemen. Default tema kullansan daha iyi.

- Önce bir 10$ kazan, sonra hedefin 20$ ondan sonra 50 ondan sonra 100 olsun.