Emrah adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
full izle daha iyi bence..
Ayrıntılı bilgi veren bir arkadaş'ım oldu sağolsun bende şu anda Fulle doğru çevrirmeye başladım dümeni hocam yorumun için teşekkür ederim.

Caqatay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ayrıca site içerisinde oyuncular yönetmenler vs. hakkında biyografi filmografi vs. eklemeyide düşünüyorum.filmlerin hepsini kendim yükliyecem ve şu anda afiş upload sistemi üzerinde çalışıyorum afişlerin hepsi benim sitede ve üzerlerinde watermark olarak aynı şekilde filmleride yükledigim tüm filmlerin ilk beş on saniyesinde sitenin ismi.

bir film ekledikten sonra oyuncularının, yönetmenin biyografisini vs. hepsinide ekliyecem.

diyelim filmde vin diesel oynadıysa filmi yükledikten sonra vin diesel hakkında bi sayfa biyografi ve filmografisi vs. vs. gibi kaliteli ve öz bi çalışma düşünüyorum.

kendim internet kafeci olduğumdan sürekli bilgisayar başındayım.benim gibi işten anlayan filmci dükkanı olan bi arkadaşm daha var oda öyle.

ikimiz beraber girdik bu işe umarım yüzümüz kara çıkmaz..
Aynen istediğim düşündüğüm gibi bir site olacak, Reklam konusundada biraz cimri davrandığınız taktirde tadından yenmez bir site olacaktır.
Sayın Abim ayrıca Eğer sorun olmazsa projenize bakmak isterim site adresini PM ile yollarsanız çok sevinirim iyi Çalışmalar dilerim

Turkishli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Full izle

Geniş aranma : 13.600.000
Tam aranma : 40.500

HD izle

Geniş aranma : 7.480.000
Tam aranma : 22.200

Geniş aranmaya göre yorumlarsak full izle çok çok önde tabi genelde google üzerinden

film adı full izle
film adı türkçe dublaj full izle
film adı filmini full izle

tarzında aranmalar daha çok olur.

Benimde oyum full izle yönünde.

iyi çalışmalar.
Bende o şekilde bir sıralam düşünmüştüm hocam değerli bilgilerini benimle/Bizim ile paylaştığın için teşekkür ederim

Heavenpatrol adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende Full İzle Yönünde düşünüyorum. Zira izlenimlerde hd kalitesinden çok izleyicilerin dikkatini full olma özelliği seçiyor. 8 k lık bir film sitem vardı, gelen google aramaları genellikle; Full izle, Turkce dublaj izle Keywordlerinden oluşuyordu. Ziyaretçiler biri açılan biri açılmayan partlardan sıkıldı artık onun için full olarak aratarak istedikleri film'e ulaşmak istiyorlar...
Deneyimli arkadaşlarımında konuma gelmesi daha hoş oldu açıkçası Teşekkür ederim değerli yorumunuz için, Benim tam olarak aklımdaki proje oldukça FARKLI ve iyi çalışıldığı süre zarfında kalıcı sonuçlar elde edebilecek bir şey şu anlık bunu açıklamanın pekte doğru olduğunu düşünmüyorum Keza elimize yüzümüze bulaştıracağımız bir işte olabilir.