yazdıklarını tam anlayamadım. ati nin control center'inden ekranı iki masaustundede goster dediginde ikisinde de gostermesi gerek. fakat eger ki tv 1080p ise ve sen cozunurlugu 1080 yaparsan bilgisyar monitorune sıgmayıp gostermeyebilir. cozunurlugu 800 yapıp dene iki ekrana aynı goruntuyu vermesi gerek.
baska bir durumsa ekranı genişlet. monitor ekranını ana ekran, tvyi 2. ekran yapıp genişlet dersen masaustu saga ya da sola dogru genişler-fare o tarafa kayınca tvye gecer-.
hdmi kablolarının bazıları ses aktarmıyor diye biliyorum. ses ayarlarından da kontrol etmen gerek.
Tekrar anlatayım hocam,
Şimdi hdmi kablo ile tv bağlantısını gerçekleştirdim görüntü çok güzeldi ama ses laptontan geliyordu neyse sesi ayarlamaya çalışıyım dedim biraz karıştırıyodum ATI gelişmiş kontrollerinde Masaüstü ve ekranlar kısmındaki televizyon simgesinin üzerine gelip sağ tıklayıp etkinliği bitir vs yazıyordu ona tıkladım ondan sonra tekrar bağlantıyı kurmaya çalışınca hdmi laptopa takınca televizyon açıkken laptopun ekranı kararıyor televizyonu kapatıp veya hdmi kablosunu laptondan cıkarınca sorun düzeliyor dediklerinizi yaptım fakat düzelmedi