neyi yani şimdi ben beyinsiz miyim ? Allah'a inanmak beyinsizlikse evet beyinsizim. bir şey yazdım pişman ettiniz valla. Hocam ben sizin ve diğer arkadaşın dediğini anlıyorum fakat siz beni anlamıyorsunuz

ben o sandığınız kişilerden değilim

belki de bu forumda bilime en çok inananlardanımdır, bilmem anlatabildim mi ? bayramınız kutlu olsun, saygılar.
aslında sana iyilik yapmaya çalışıyor hocam, yıllardır birilerinin bu halka yapmaya çalıştığı ve defalarca başarısız olduğu gibi. Maalesef oda başarısız olacak, ondan sonrakilerde, oda onu biliyor ama yinede içi sızlıyor ki birşeyler yapmadan duramıyor

Tabiki her şeyi yüce Allah yarattı ama inanki o Allah seni, bu denli gözü kapalı kabullenmen ve bu kadar kolay pes etmen için yaratmadı. adına "beyin" denilen ve modern tıpın, Dünya'nın en deli bilim insanının bile çözemediği karmaşık yapıdaki organı sana bahşetti. Yapman gereken şey önce onu kullanmak, çaresiz kaldığında Allaha sığınmak.. Sen burada direk 2. aşamaya geçiyorsun sıkıntı orada
Bu arada okuduğum en berbat makaleydi cümle düşüklüğü bakımından sanki translate ile çevrilmiş gibi :P