Adamın biri sitesinde konu açmış 763 tane domaini aldı diye. nerde kaynak? Kendi sitesine 100 kelimelik bir yazı yazmak zor olmasa gerek bunu herkes yapabilir.
Ayrıca verdiğiniz dava sonuçlarında elinden alınmasının nedeni nedir? ingilizce biliyorsanız bunu çevirebilir misiniz? veya ingilizcesi iyi olan bir arkadaş bunu çevirip olayı aydınlatırsa çok sevinirim.
google logosu kullanılmadığı sürece
google gibi arama motoru yapmadığınız sürece
illegal içerik barındırmadığınız sürece
Şikayet edilmediğiniz sürece
markanın itibarını etkileyecek içerik, paylaşım yapmadığınız sürece
güzel bir seo, adwords,haberler, yenilikler ile ilgili bir forum açıldığı zaman elinizden almaz.
Db gitmeden önce domain app. kısmına bu domain ile ilgili konu açmıştım. Sizin verdiğiniz cevaplar gibi cevaplar verildi. Bir arkadaş pm ile kendi sitesini yolladı.Domain içerisinde google geçiyor ve site arama motoruydu yaklaşık 2 yıldır açık olan bir site günlük hiti 80-100 civarlarındaydı. Yani her domaini alcak diye birşey yok. Usulüne göre açtığınız da hiçbir zarar görmezsiniz.
Google genel bir jenerik değildir arkadaşım, bir şirket ismidir. Sahiplerinin özel yarattığı bir kelimedir. Elinde Hürriyet ile ilgili bir domain olsaydı olay değişirdi.. Karşı davada hürriyet hak ve özgürlükler adına bir site açmak için aldım bu domaini diyebilirsin. GoogleTürkiye için ne diyeceksin çok merak ediyorum. Var mı bir fikrin?