Merhaba Arkadaşlar. Bir Yazıcımız vardı Bilgisayar ile Birlikte Hediye Olarak vermişlerdi Canon MP250 Yazıcı Kartuşu Bitene Kadar Güzeldi. Yazıcı + Fotokobi + Tarayıcı Özelliği vardı. Kartuş Bitti. Kartuşu Doldurduk Bu Sefer Yazıcı Kartuşları Boş Gösteriyor Tanımıyor. Şimdi Yazıcıyı Kenara Koyduk.
Böyle Kartuşu Bitince Bizi Uğraştırmayacak Yeni Makine Aldırmayacak Bir Yazıcı Öneriniz varmı?
Bahsettiğiniz Canon makineleri muadil/dolum kartuşu engelleyecek şekilde üretiliyor. Yani amaç müşteriyi tamamen orjinal kartuş almaya yönlendirmek.1 kere resetleme yaptığınız taktirde bundan sonra hep dolum kartuş yada muadil kartuş kullanabilirsiniz.
Kartuşlarınız PG-510 ve CL-511 olarak geçiyor. İmzamdaki kartuş/toner sitesinden bu kartuşun muadillerini bulabilirsiniz.
Kartuş Dolumu vs Nasıl Oluyor?
Arkadaşın bahsettiği Epson yazıcının kartuşları doldurulamıyor ne yazıkki. Zira o kartuşlarda çip var. Zaten kartuş çok da pahalı değil. O yüzden muadilleri de pek yaygın değil.