Anm18 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türkiyede tanıdığım sanatçıların %80 i mason çıktı , yazık. Bu arada Abd başkanı abomaya klonlama diyorlar.
işte bunu çok beğendim. olurda bir eğlence programına fln katılırsam unutmayacağıma emin olabilirsin

Albos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne alaka bu simdi? Her seyi Allaha bagliyorsunuz yaaa, bayiliyorum ben buna Zaten bu yuzden musliman ulkelerden bir cacik olmuyor, diger ulkeler bizden 100-200 yil ondeler teknoloji olarak cunlu onlar neden sonuc ararken siz Allah yaratmis deyip geciyorsunuz....
İslam inancına sahip birinin herşeyi Allaha bağlamasından daha doğal ne vardır ki. Başka kime neye bağlayacak bu böyledir birisi bağlasada bağlamasada.

Hata Allaha bağlamak, Allah yaratmış demek değil bunları söyleyip geçip gitmektir ki bunu yapanlar her toplumda çoğunluktur. Ne yazık ki bizim toplumumuzdada örneği oldukça fazladır.

===

Konuyu açan arkadaşın yazılarını okuduktan sonra onu dikkate alanlara şaşıyorum. Hiç mi çocuk olmadınız. Belli ki ortamında bunlar konuşuluyor coşuyor coşuyor, gaza geliyor r10 a gelip patlatıyor bombayı kendince