Orjinal BEATS BY DR.DRE KULAK İÇİ KULAKLIK ile
şarkı değiştirme özelliği,
ses kontrol özelliği,
mikrofon özelliği de dahil hemen hemen tüm özellikleri
birebir olan kulaklıklarımız sınırsız stok ile hizmetinizdedir.
Resimler:
Ürünün kutusunda verilenler;
1- Adet : MONSTER BEATS BY DR.DRE KULAK İÇİ KULAKLIK
3- Çift : Yedek Kulak İçi Silikon Başlık
1- Adet : Çok Şık Taşıma Çantası
1- Adet : Kullanım Klavuzu
Fiyat: 60 TL
Ödeme: Misli veya Ziraat Bankası.
Ayrıca Kredi Kartıyla Sanalpazar'dan satın alabilirsiniz:
http://www.sanalpazar.com/Orjinaliyl...mpaign=ML_INFO
Renk olarak KIRMIZI ve SİYAH çeşitlerimiz bulunmakta.
İtrader yüksek arkadaşlara önce ürün sonra ödeme olabilir.
Sipariş vermek isteyen arkadaşlar pm yoluyla veya
kolyeburada@gmail.com a mail atarak iletişime geçebilirler.
Not: Piyasadaki kalitesiz replikalarla karıştırmayın lütfen. Ürün 'orjinal' adı altında satılan bir üründür, alan müşteriler ise orjinal olmadığını anlamayarak neden bu kadar ucuz sorusunu yöneltmektedirler. (Satışını daha yüksek fiyattan yapan başka bir arkadaştan duyduklarım...)
Kendi çekimimiz olan fotoğraflar:
Siyah Renk Kulaklığımız
Referanslar:
Satin aldim su an elimde. Arkadas ile bulustugumuz zaman yazacaktim ama sarjim bitti.
Ses kalitesi oldukca iyi
Mikrofon ozelligi var
Iphone'da ses acma kapama ozelligi var
Bildiginiz birebir TOUR, seste en ufak cizirti YOK.
Su an mobildeyim, yorumu okuyunca trade atarsan sevinirim.
Alacaklar sakin kacirmasin.
Kulaklıklar bugün geldi, sağolsun arkadaş çok ilgili ve iyi bir insan. Dürüstlüğüde cabası denebilir.
Kendim fotoğrafını çektim, ürün orjinal edası veriyor..
Ürünün kalitesine gelirsek, görünüşü herşeyi 10 numara 5 yıldız. Önemli olan sesi değil mi?
Size sesi hakkında överek yorum yapmayacağım maalesef gerçekleri konuşmak zorundayım; ÜRÜNÜ Logitech 5+1 Ses Sistemiyle DENEDİM.
En ufak bir ses bozulması YOK!
Bu kadar mükemmel replika OLAMAZ...
Ses sisteminden ufak bir fotoğraf kanıt amaçlı;
HEMEN ALIN KAÇIRMAYIN BU FIRSATI DERİM... SÖYLEYECEK SÖZ YOK...
Kulaklık elime geçti, 3 ayrı telefonda denedim, iphone 4s - S3 - One X,
Seste herahangi bir cızırtı titreme falan yok gayet güzel, fakat 3 cihazda da emin olabilmek için aynı şarkıyı dinledim ve ses seviyesi öyle ağım şahım değil. Farklı bir markanın çok cuzi bir ücrete aldığım kullaklıkta ses seviyesi daha yüksek geliyor.
Bu fiyata alınırmı? Evet alınır.
İlgisinden dolayı arkadaşa teşekkür ederim.
Ürün gerçekten çok kaliteli arkadaşın hakkını vermek lazım. Ürüne ilgisi olan ve durumu olan herkesin almasını düşünüyorum bu kadar harika replika olmasını beklemiyorum şahsen.
Arkadaşa ilgisinden dolayı teşekkür ederim, hayırlı satışlar.
- Şu yanında gelen kancamsı şeyler ne işe yarıyor çözemedim yakaya asmak için mi ?

)
Güvenilir bir arkadas bir adet ürün aldim teslim aldıktan sonra ikinci siparisimi verdim.
Kulaklık ses kalitelisi gayet iyi, çok şık ve kullanışlı
U seklindeki aparat kulak arkasindan kulaklıgı sabitlemek için kullanılıyor.
kulaklık şimdi elime ulaştı. eskiden sony kulaklık vardı ses ona göre gayet çok net ve o kulaklığın desibeli 100db/mW idi. bu ondan çok daha yüksek alacaklara yüzde yüz tavsiyemdir.
not: t20de her kulaklık çalışmaz çalışsada düzgün ses vermez. bu kulaklık orjinal kulaklığı gibi ses veriyor (tabi ondan 100 kat daha yüksek bir sesle

)
Kulaklık elime geçti, elinize aldıgınız anda kalitesini hissediyorsunuz zaten. Güzel kulaklık
Ürün elime ulaştı dün ve görüntü olarak birebir kaliteyi anlayabilirsiniz. Seste bu fiyata bulunabilecek en iyi kalitede. Dışarıdaki sesi duymamak benim için en önemli unsurdu ve kulaklık bunu yeterli kıldı. Alacak arkadaşlara tavsiye ederim ve arkadaşımızda çok ilgili ona da teşekkür ediyorum.
Arkadastan aldigim ikinci üründe elime ulaştı bugun deneye bildim. ses kalitesi ilk üründeki gibi gayet iyi tavsiye edilir.