Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
EVET
Sorun şuki, ffmpeg.exe yöntemini bende windows server üstünde denedim. OLUYOR AMA OLMUYOR.
Çünki her script buna uymuyor elimden aşağı yukarı 10-15 script geçti deneme amaçlı içlerinden sadece bir tanesi ffmpeg.exe de çalıştı, ama script o kadar basitti ki,
Sourn şuki, yollar sorun oluyor, LİNUX server da ve WINDOWS serverda yollar değişik, scriptlerin FFMPEG i çağırma ve çalışma yöntemleri farklı idi,
ancak genede windows serverda ffmpeg.exe ile özel yapım bir video scripti kullanmak mumkun,
özel yapım diyorum, en az 15 script kullandım ve 1 i çalıştı diyorum, bunun bir nedeni de şu;
video scriptleri, ffmpeg dışında onlarca farklı bileşen istiyor, hatta ffmpeg kullanmayan farklı bişelenler ile video yu convert eden video scriptleri bile mevcut, durum böyle olunca windows serverda PHP ile video convert tam bir baş belası haline geliyor.
Bu arada ffmpeg.exe yi ben kullanırken php ini yada başka bir dosyada değşiklik yapmadım, sadece scriptin ffmpeg yoluna tam olarak dosyanın windows konumunu yazdım.
D:\SERVER\htdocs\ffmpeg.exe şeklinde,
size iyi çalışmalar, bir gelişme yakarsanız buraya yazın...