Mart ayından beri Turkcell vınn kullanıyorum başlarda hep 2g şebekesi ile yavaş yavaş kullandım sonra 3g hızını yakalayınca uçtu.Kota çok çabuk bitiyor vs diyorlardı windows işletim sisteminde denedim gerçekten kota çabuk bitiyor.A dan z ye formatlı makinada bile kota dayandıramadım gizli güncelleme vs derken kotayı hortumladı windowsta kotayı harcıyacak delik çok Baktım olmuyor böyle geçtim Pardus`a kotayı bitiremiyorum normal gündelik işlerde falan kullandığımda ay sonuna 2 gb kalıyor onlada download yapıyorum netten Eğer bu tür internet hizmeti almak istiyorsanız tavsiyem linux tabanlı işletim sistemi ile kullanın çünkü internette bir çok şikayete bakarsanız kotam çok çabuk bitiyor kullanmadığım halde kota doluyor diyenlere denk gelirsiniz

Bilgisayara ufak bir zararlı sızıntı olsun kotayı dağıtır Çünkü 3g hızı ile 45 snde 100 mb veri çekiyorum netten download yaparken Hele birde bilgisayarın başından kalkıp 1 saat gelmeyin bu hızla bir sızıntı olsun Turkcell e cepte ne varsa boşaltırsınız

Güvenli bir şekilde kullanırsanız(özellikle linux tabanlı bir işletim sistemi ile) çok iyi.

Ben aylık 4 gb kota + modem cihazının parasıda dahil 44.50 tl ödüyorum

Umarım açıklayıcı olmuştur.İyi akşamlar.