Mesaj başlığından anlaşılamıyor olabilir. Uzunca anlatayım:

Kendime ve yakınlarıma ait çeşitli sitelerde çalışma yaptırmak istiyorum ve forumda belli konularla ilgili bilgi sahibi olan ve garantili çalışabilecek kadar kendine güvenen referansları bulunan kişilerle anlaşma yaparak çalışma istiyorum.
Geniş bir kapsamda kendilerine emanet edeceğim ve örneğin "x y z işlerini yaparak 3 ayda siteyi belli bir noktaya getirme (haftalık 1000 tekil hit gibi)" işi karşılığında ücret ödeyeceğim. Yapılacak işlerin seo ya da editörlük içerik girilmesi gibi bir şart yok. Herhangi bir şekilde siteye içerik sağlanması veya legal olmak ve sanal olmamak kaydıyla otomatik bir mekanizma ile sitenin içerik ve hitinin artırılması dahildir.

Siteler:
Müzik video sitesi (500+ tekil hitli)
Haber sitesi (1 aylık site)
Oyun sitesi (1 aylık site)
Yemek tarifleri sitesi 1 (1 aylık site)
Yemek tarifleri sitesi 2 (5-6 aylık site)

Başvuruda bulunacak kişilerin aşağıdaki form ile başvurmaması durumunda herhangi bir cevap verilmeyecektir:

1- Başvuru Yapılan Site (yemek oyun vs)
2- Aynı konu ile ilgili başarı sağlanan en az bir referans site adresi ve yapılan çalışma türleri.
3- Minimum 2 ay sonu için taahhüt edilen seviye.
4- İstenilen ücret ve ödeme şekli.
5- Genel olarak bilgi sahibi olunan konular.

Garantili olarak yapılan başvurular ve ödemenin iş sonunda ya da aşama aşama ödeneceği teklifler öncelikli değerlendirilecektir. Bu tür konularla ilgili genel ve üst düzey bilgi sahibi olan az sayıdaki kişiyle toplu olarak çalışma konusunda anlaşmayı tercih ediyorum. WP ve bu tür sistemlerle ilgili uzman düzeyinde bilgi sahibi olunmasını istiyorum.

R10'da çok yeni iseniz veya iTrade veya mesaj sayınız çok az ise, herhangi bir cevap vermeme hakkımız saklı tutuyorum.

Saygılar