kümeye
Biz burada tribünden bahsediyoz kalkmısın gereksiz seyler yazarak daldan dala atlıyon maça gelirsen görürsün maç boyunca nerden çıkıcaklar diye yerinizde duramıcaksınız
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:37:51 -->-> Daha önceki mesaj 14:34:48 --
Satılmış takımın taraftarısın hala ne diye başkasına laf atmaya çalışıyorsun ?

Ksk selçuk yaşarın sponsorluğuyla ayakta duruyor sizin gibi satılmış bir takımımız yok.Hepsini geçtim satıldınız gittiniz birde başka takımın adına üst ligde oynadınız utanın biraz.
Karşıyaka yönetimi ve taraftarı dün itibari ile İzmir'in en büyük değerlerinden birini bitirmiştir.Bu maça sadece ev sahibi takımın seyircisini almak ile saat kulesini kazma kürek ile yıkmak arasında hiç bir fark yoktur.Hani bizim derbi İstanbulunkilerine benzemezdi,hani onlar bir gün yaşarlardı bu rekabeti biz 365 gün.
Ben neyleyim gol atınca kale arkasına doğru dönüp dalga geçemeyeceğim derbiyi,ben neyleyim maç için hazırladığım şeyleri sadece kendi taraftarımın görebileceği derbiyi,geçen maçta biz olmasaydık siz o pankartlarınızın kaçını yapardınız yada biz bugüne kadar defalarca deplasman yaptığımız halde niye o meşaleleri sadece sizinle oynadığımız maçta yaktık. Derbi seyirci ile güzel,rakip taraftar yoksa sahadaki rakip Karşıyaka yada Tavşanlı olmuş ne farkeder. Bütün Türk tribünleri deplasman yasaklarına lanet okurken,yasaklar nasıl kaldırılır diye kafa patlatıp eylem hazırlığı içerisindeyken,biz emniyetten yada rakibimizin yönetiminden tek seyircili olması için bir açıklama beklerken bunun rakibin taraftarından gelmesi traji komik bile değil resmen bir rezalettir.
Bu yaptığınız hareketten sonra artık İzmir'de derbi denilince akla sokak çocuklarının poşete sıktıkları şeyden başka bir şey gelmeyecek ne yazık ki.Çok Yazık...
Ya o ortaokul öğrencisi kompozisyonu seviyesinde yaptığınız kontra açıklama.Biz tribün kültüründen bahsetmişiz size,seyircisiz derbi mi olur demişiz siz hala Aliağa'dasınız ihaledesiniz. Hani o aklınız sıra dalga geçtiğiniz gruplarımız var ya,ben onların tribün rajonlarına ve delikanlılıklarına o kadar güveniyorum ki sizin bu yaptığınız rezaletten sonra bile ikinci maç için hepsinin yönetimimize ve emniyete bizim bu maça giremememize rağmen sizin ikinci maça girebilmeniz için çağrı yapacaklarına eminim.
Alıntı