Resimli anlatım yapan adamı destekleyen arkadaş varsa bileklerimi keserim asdfadf. Normalde resimli anlatımcıya cevap verirdim de inatla anlamamaya devam ediyor o kişi ve kişiler gibiler.
Benim çevrem seni tanıyor, bilgi düzeyinide gayet iyi biliyoruz.
Lakayitliğini zaten mesajlarında görebiliyoruz. Cıvık olma bu kadar, ayıp denen birşey var.
Senin amacın fikir tartışması değil, laf sokmaya çalışmak. Her seferinde küçük düşmesen bu tarz yorumlarınla bende kendimi kesicem vesselam.
Bana somut kanıtlarla gel, analitiğin bir istatistik hizmeti olduğunu öğren ve view:sourcede gözükmeyenlerin nasıl okunduğunu gör ve somut olarak bana kanıtla.
Ard arda atılan yorum ilişkisiyle (spam) ve ip'yi karıştırma. Aynı IP üzerinde 1000 kişi varsa ne yapacan? Bizim hastanede öyleydi aynı IP'den (gazi.edu.tr) tüm herkes bağlanıyordu nasıl olacak? Herkes yorum atsa olmayacakmı? (

)
Zaten hızlı yorum attığında wordpress uyarı veriyor yavaş ol diye. Post atanlarda bilirki pat pat atılmaz ard arda. Senin mantıksızlığına göre WP-ACP işe yaramaz.
Burda bana latife yaptığını düşünüyorum çünkü ne beni tanırsın ne de mizacımı bilirsin.
Seviyesiz insan. Elalem burda sitesi için birşeyler yapmaya çalışıyor yardım istiyor ekmeğine bakmak istiyor sen ve senin gibiler başşak kebabı yapıyor. Terbiyesiz âhlâksız herif her zaman aynı şeyi yapıyorsun. Ticaretle bilgi alışverişini karıştırma. Önce karşındakiyle nasıl konuşulacağını öğren.