Herkez , birseyler sallamis bende sallayayim bari

Awesome`dan en ucuz paketi alip makineyi 24 saat acik tutuyiorum ve devamlida seed ediyorum , simdiyekadar bir sorunum olmadi , ama bunu nasil yapacaginiza bagli. Upload hizini 500kb ve leech : seed oranini 1.2 orana ayarladiniz mi otomatik duruyor. Ve fazla trafikle digerlerine de "kotuluk" yapmiyorum. Sonra torrentler otomatik RSS e ayarli bazi sitelerin rss leri tam benim istedigim kategoride gelismis ,ve onlari otomatik downlaod edip rar dan cikariyor , ayni Jdownloader misali , sonra da seed-e basliyor . Bunu baska rdp lerde denedim benim arkamdan benim HDD yi kapatiyolar , yani active olman icin baglanti olmali ...
Rar islemi icin kullanacaksaniz kusura bakmayin ama paraya kiymalisiniz. Oyle 20$ verip 32GB RAM kullanacam diye hesap ediyorsaniz ,simdiden unutun. Zaten normal bir kullanici bi rdp yi aktif oldugu zaman gunde 2-3 saaten fazla kullanmaz bu 2-3 saat icinde de 40-50gb upload eder(Normal diyorum

) , devir PPS devri oldugunu da hesaba katarsak oyle 8-10 mirror lu link vermelerde bitti .. Demek istedigim buyuk dosya arsivlerini devamli makinayi kastiracak sekilde kullanirsaniz , ve sizin gibi 2-3 adet daha kullanici varsa degil awesome , nereden alirsaniz alin isinizi gormeyecek...
butceye gorede burasi dusunlebilir
http://www.buyrdp.com/cart.php?gid=24