domainin güzel alıcısı çıkacaktır. Ama benim netleştirmek istediğim birşey var. Madem resim de çekmiş koymuşsun. resim üzerinde yerel aylık aramaya baktığında bu e-para aylık 9 k aranıyor görünüyor. Bunun anlamı kesinlikle bu mudur? bu ortalamayı google nasıl hesaplıyor? yılla göre mi ?
Öncelikle ilginiz için ve yorumunuz için teşekkürler
Bu konuda yeterli bilgiye sahip değilim açıkcası ama sizin düşündüğünüz gibi olduğunu sanıyorum
Yıllık arama verisinin aylık ortalama aramasını çıkarıyor olabilir
Edit // Hocam internette biraz baktım şu şekilde geçtiğini gördüm
Yerel Arama Hacmi: [Veri Bulunan Son Ay] İkinci Edit // ve Cevabı bulduğumu düşünüyorum. Detaylar ; Reklamveren Rekabeti: Bu sütunda, Google üzerindeki tüm anahtar kelimelerle alakalı her bir anahtar kelime için dünyanın dört bir yanından teklif veren reklamverenlerin sayısı gösterilir. Gölgeli çubuk, belirli bir anahtar kelime için reklam yerleşiminin rekabet gücünü belirlemenize yardımcı olacak şekilde, düşükten yükseğe doğru, miktarla ilgili bir genel kılavuz sunar.
Yerel Arama Hacmi: [Veri Bulunan Son Ay]: Bu sütunda, her bir anahtar kelimeyle eşleşen arama sorgularının yaklaşık sayısı gösterilmektedir. Bu istatistik, elimizde veri bulunan en son ayda Google ve arama ağında yapılan aramalar için geçerlidir.
Eşleme Türü açılır menüsündeki seçiminizin yanı sıra, hedeflediğiniz ülkeye ve dile özgüdür. Belirli bir anahtar kelime için elimizde yeterli veri yoksa, yeterli veri yok ifadesini görürsünüz. Anahtar Kelime Aracı'nın arama hacmi istatistikleri ile ilgili daha fazla bilgi edinin.
Genel Aylık Arama Hacmi: Bu sütunda, her bir anahtar kelimeyle eşleşen arama sorgularının yaklaşık aylık ortalama sayısı gösterilmektedir.
Bu istatistik, en son 12 aylık dönemde Google ve arama ağında yapılan aramalar için geçerlidir. Tüm ülkeler ve dillerdeki trafiği kapsar ancak, Eşleme Türü açılır menüsündeki seçiminize özgüdür. Belirli bir anahtar kelime için elimizde yeterli veri yoksa, yeterli veri yok ifadesini görürsünüz. Anahtar Kelime Aracı'nın arama hacmi istatistikleri ile ilgili daha fazla bilgi edinin.