ant07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yusufriza, bir soru da ben sorayım artık GetSubscribers bunun hakkında görüşün nedir
Bence denemeyin

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:56:21 -->-> Daha önceki mesaj 14:33:18 --

ant07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
http://www.google.com.tr/#hl=tr&scli...w=1024&bih=583 burdaki konulardan sonra yerli sitelerde CPA konusu artmış, hepsi aynı telden çalıyorlar orası ayrı konu
CPA'yı tam bilmeden, öğrenmeden sağdan soldan toparlama bilgilerle kendileri birşey yapıyormuşçasına hava atıp anlatıp bu işin bir de hocası olduğunu iddia edenler bile var. En çok onlara gülüyorum artık birşey demiyorum. Baş edilecek gibi değil. Şimdi adama content locking yap sonra incentive işine gir mail marketing de olayı ilerletirsin desem. Para zaten orada desem hocayım diyen o kişiler gelip o nedir yahu diye soracak eminim. Sonra yanıt alamayınca abuk subuk bilgilerle birşeyler yazacaklar. Sanki bu söylediklerim şak diye yapılıp tak diye sonuç alınan bir günde 25 bin doları hüpletip yazlığa kaçıp oradan yapılan şeylermiş gibi. Sanal bir mükemmel hayat kurgusu yaratmayı seviyorlar. işin kötüsü açtıkları bloglarda o yazılanları okuyanlar da ne yazık ki hımm öyleymiş diye inanıp ona göre birşeyler yapmaya başlaycaklar. İyi de bu komedi filmi gibi zincirleme olaylara neden olacak bir sürü garipliği de meydana getirecek. Çok çalışın çok ter dökün kimseye çok inanmayın reklam oyunlarına gelmeyin diye diye dilimizde tüy bitti. Ama nafile gibi. Çok çalışın deyince ters tepiyor. Oysa burda bunları anlatmayıp bir sistem kurgulasaydım ne olurdu? Sonuç zaten az çok tahmin edilebilir. Ben o tarz bir insan değilim. Ne yazık ki, bu işleri anlatacak blog bile kurmayı sistem yapılandırmayı çok istememe rağmen hala vaktim yok. Eşek gibi çalışıyorum. CPA işin de birileri birilerine yan gel yat osman aksın paralar diyorsa kesin üç kağıt vardır. Öyle bir şey yok. Bu işin en baba adamları bile sürekli kendilerini geliştirme derdinde. Çok basit işte. Matematik. Ama neyin matematiği geçmişte çok yazdık....

Sürekli söylüyoruz da dinletemiyoruz. Tek taraflı bilgilerle kimse beslenmesin. Araştırmacı olsunlar. Yeteneklerine göre yapabilecekleri şeye göre kendi stratejilerini üretsinler. E bir sürü örnekte verdik. Ne yapalım? Sıkılmaya başladım galiba biraz bu konulardan. Zaten sürekli 7search konuları. Millet başka birşeye geçmek istemiyor. Geçmiş yazılarda da sürekli tekrarlıyoruz hepsi var. Youtube da videoları var yüzlerce hem de. Google'da aratsa aynı konular dön dolaş tekrar. Acayip bir mucize değil ki. İş yapan kelimeyi bul iş yapan offerla ilişkilendir bitene kadar götür budur yani temeli ötesi ayrıntıları artık onlara kalmış.

Tüm bu saçmalıkların içinden bazı arkadaşlar da sıyrılıp çok çalışıp kendilerini geliştirdiklerine dair mesaj atmıyorlar değil. Onlar zaten daha başlangıçta böyle 100-150 dolar noktasına geldikleri için artık ötesini söylemeye gerek bile yok. Çünkü neyi nasıl araştıracaklarını neye nasıl bakacaklarını biliyorlar.

Neyse yine uzun yazdım.

Not: Arkadaşlar kimse yazdıklarımı üstüne alınmasın. Genel durumu zaten bilen biliyor.

Hepinize bol kazançlar..

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:21:04 -->-> Daha önceki mesaj 14:56:21 --

Yukarıdakileri yazdıktan sonra bir arkadaşımız bir soru sormuş. Yanıtını araştırmak için önce şuraya bakmanızı öneririm. Gerekli uygulamalarınız için size fayda sağlar. Daha sonra kendinize göre durumu ilerletirsiniz. Yapacağınız tasarım %100 kaliteli olmasın. Sadece buna dikkat edin. Yani şirket imajı vermeyin. Para kazanmak isteyen küçük yatırımcı imajı verin.

Bu tarz konularda ihtiyacınız olan şeylere yönelik bir liste yapmanızı ve o listedeki maddeleri önce bu tarz forumlarda olmuyorsa google da aratmanızı öneririm. Mutlaka ama mutlaka bulursunuz.

Bol kazançlar...

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:47:48 -->-> Daha önceki mesaj 15:21:04 --

Bir başka soru daha geldi. İlginç 7search soruları son yazdıklarımdan sonra gelmiyor gibi artık O halde siz de şunu okuyun. Yardımcı olacaktır. Kolay gelsin. A/B testin önemini kavramanız çok önemli zaten! Yoksa kampanyayı nasıl daha iyi yapabiliriz sorusuna yanıt veremezdik.

Başarılar....