facekinq adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Al benden sana taktik kıza yanaş bir zor soru sor ama bileceği olsun meslekle ilgili 5-6 defa sor kıza en sonda oturdugun yerde sahil varsa bu akşam sahilde yemek yiyelim mi büyük ihtimal kabul eder,akşam kızı güzel bir yere çok romantik değil güzel bir mekana götür restorana yemek yiyin sonra yürüyüş yapın sonra eee aşk hayatı nasıl gidiyo soru sor tabii bir yandan gülümsemeyi ihmal etme hayır derse sana kesin sorar senin nasıl gidiyor diye benim uzun zamandır bir ilişkim olmadı ben çok romantiğimdir sevdiğim kıza sürekli hediler alırım de sevdiğim kızla elele tutuşup yürüyüş yapmayı yağmurda yürümeyi çok severim de biraz daha aşk konusundan bahsedin seni seviyorum benimle sevgili olur musun de sakın ve sakın benimle çıkarmısın deme kıza,kız kabul ederse ona güzel bir kırmızı kutudan gümüş kolye çıkarıp tak yüzük ilk başda abartı olur gümüş kolye gayet iyi kız kabul etmezse gülümseyerek ama arkadaşız değil mi diye sor kızla cana yakın sohbet etki senden sogumasın baska zaman baska fikirle denersin...
Bu ne samimiyet, hemde daha ilk buluşmada

Bana soracak olursan facebookda şimdi ekleme, madem herkes ekledi sen farklı ol.